dilluns, 31 de maig del 2021

SANT JOSEP NET

És divendres 28 de maig i estam tots a l'aula pendents de la celebració On line de l'entrega de premis del concurs de Sant Josep Net. Estam nerviosos i emocionats. Hem fet una gran feinada. 
Als pocs minuts ens anomenen...No hem quedat en la bona posició que esperàvem. Pensam que el nostre esforç no ha estat recompensat ja que hem posat moltes ganes, il.lusió i una imaginació espectacular. Ens han quedat uns treballs de excel.lent. 
Ens queda la curiositat de com ho hauran fet els altres per arribar a obtenir els premis més importants! 
Ens entristim i ens resignam. Però poc a poc pensam i reflexionam...
Ens hauria agradat guanyar sí, clar que sí, però el més important és lo bé que ens ho hem passat perticipant, creant el teatret, els diàlegs, les narracions, la maqueta! Han estat uns dies que hem sortit de les rutines de les classes, hem gaudit, participat en equip i après moltes coses noves. A més hem guanyat uns diners que ens vindran molt bé per al nostre viatge de fi de curs. Al final ens toca agraïr. Sempre agraïr. I treure lo bo de cada història, de cada moment.
                 ❤🧡💛💚💙💜💜


Clicar a la foto per obrir el video.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FOTOS I VÍDEOS DEL VIATGE DE FINAL D'ETAPA 6è B

Estimats alumnes, Hoda ens ha passat ja totes les fotos i vídeos que va fer al llarg del viatge de final d'etapa. Us faig arribar l'...